Colectează minim 2 saci de PET-uri, 6 puncte

Colectează minim 2 saci de PET-uri, 6 puncte

COLECTEAZĂ ȘI RECICLEAZĂ MINIM 2 SACI DE PET-URI, 6 PUNCTE
> Colectează PET-urile pe care elevii nu le mai folosesc, apoi mergi cu sacii la punctul de colectare deșeuri din localitatea ta. În cazul în care NU EXISTĂ un punct de colectare local este suficient să trimiți poză cu cantitatea de PET-uri colectată (poze cu cei 2 saci).

Practic, iată ce trebuie să faci:
1. Organizează colecta cum și când dorești!
3. FACI POZE sacilor
4. Ne trimiți MAXIM 3 poze la office@sempermusica.org
5. CÂȘTIGI 6 PUNCTE

>>> Pe parcursul competiției, POȚI ORGANIZA ACEASTĂ ACTIVITATE DE N ORI! Fiecare nouă colectă organizată pe parcursul competiției va fi punctată separat. EX: Școala dumneavoastră a organizat 5 colecte prin care a adunat 10 saci de PET-uri. Colectele au fost organizate în zile sau perioada diferite, pe perioada competiției. Șoala va primi 5 colecte X 6 puncte/colectă = 30 puncte. La acestea se pot adăuga puncte suplimentare, dacă sunt respectate cerințele de mai jos – PUNCTE SUPLIMENTARE.

>>> În cazul în care există un CENTRU DE COLECTARE LOCAL, trebuie să ne trimiți POZA CHITANȚEI primită de la centru în care sunt evidențiate detalii legate de cantitatea de deșeuri reciclată. Fondurile primite în urma reciclării deșeurilor rămân în cadrul școlii!

PUNCTE SUPLIMENTARE:
Implică minim 5 părinți = 10 puncte;
Implică 3 tineri din comunitate = 10 puncte;
Implică un reprezentant al Primăriei sau un membru al Consiliului Local = 15 puncte
Implică un ONG local (asociație sau fundație care se ocupă cu proiecte de mediu) = 10 puncte
+ LA FIECARE 2 SACI SUPLIMENTARI DE PET-URI COLECTATE MAI PRIMEȘTI CÂTE 2 PUNCTE!

ART. 23. REG: Validarea punctelor suplimentare se va face de către echipa de proiect NUMAI după primirea de dovezi de la școlile participante la competiție. Dovezile, în acest caz, sunt reprezentate de POZE clare din care să reiasă numărul de părinți, numărul de tineri, reprezentantul Primăriei sau al Consiliului Local, reprezentantul ONG-ului, poze cu numărul total de SACI de PET-uri colectate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.