Solariu din PET-uri folosite la Cosoveni

Cu mic, cu mare, copii, profesori, mamici, tatici, bunici, prieteni, vecini, primar, consilieri, curiosi, sceptici, au contribuit la finalizarea solariului nostru din PET-uri folosite! Am colectat 1500 de PET-uri, le-am sortat, le-am taiat, le-am indepartat etichetele, le-am gaurit dopurile si le-am pus pe sarma pentru a forma laturile solariului. Am folosit in jur de 1300 de peturi, de 2l, de apa, dechise la culoare (pe cele de bere si alte bauturi nu le-am folosit, punandu-le la tomberoanele de colectare selectiva din fata gradinitei)
Am plantat si rasadurile! ­čÖé
Deasupra vom pune plasa de mana, pentru ca este vara si nu mai este nevoie de folie. A fost o munca placuta, stiind ca astfel salvam natura!

Este cel de-al doilea solariu eco pe care scoala noastra il realizeaza. Primul a fost realizat din 800 de peturi. Acesta este mai trainic si mai mare. Un mare ajutor a venit din partea primariei care a ajutat la ridicarea scheletului. La Scoala Gimnaziala Cosoveni, colaborarea pe teme ecologice dintre scoala-parinti-comunitate este extrem de fructoasa!

Coordonator,
Prof. C─ât─âlina Butoi

smartcapture

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.