La Piatra, elevii intreaba: -Doamna, maine ce urmeaza?

Doamna Gabriela Paduraru este cadru didactic la Scoala Gimnaziala Piatra din Piatra, judetul OLT. Scoala dansei participa la competitia nationala “Marea Voluntariada de mediu a scolarilor!” la care participa 105 unitati de invatamant de la nivel national. Atat Scoala Gimnaziala Piatra, cat si celelalte 104 scoli selectate organizeaza in aceasta perioada diferite actiuni de educatie pentru mediu sau de protejare a mediului inconjurator, actiuni care bucura elevii si ii fac sa se simta implicati si utili in comunitatea lor. Credem ca poza de mai jos spune totul, nu?

Doamna Gabriela Paduraru spune: “

Asa cum alte scoli din proiectul Marea Voluntariada si-au propus sa faca lucruri utile pentru comunitate, dar si pentru elevi, si noi echipa de la Scoala Gimnaziala Piatra impreuna cu parintii elevilor, membrii Administratiei Publice Locale si ONG-ul pe care il avem in comunitate, am hotarat sa schimbam putin mentalitatea oamenilor despre ce inseamna sa fii voluntar si despre ce inseamna sa reciclezi. Aceste activitati au incantat foarte mult elevii, dar si pe parintii acestora, care cu drag imi povesteau ca de foarte mult timp nu au mai facut ceva frumos ca acum, alaturi de copii lor. Elevii nostri cu drag asteapta urmatoarele activitati si nu bine terminam o activitate ca ma si intreaba: – ,,Doamna, maine ce urmeaza?,,
Va multumim pentru ca ne-ati dat ocazia sa facem parte din acest mare proiect si pentru ca ne-ati oferit posibilitatea sa bucuram acesti minunati copii.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.